Contact

Vragen en of opmerkingen?

Heeft u nog vragen? laat het ons weten!

E-mail

mail_outline

hallo@eigenfotoophout.nl
Openingstijden

access_time

Maandag – Vrijdag:
08.00 uur – 17.00 uur
Adres

location_on

Truerderdyk 4B
9051 JC Stiens

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Wil je een foto op hout drukken? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Met onze Online Editor maak je heel eenvoudig een foto op hout! Daarnaast krijg je eerst een online preview te zien voordat je jouw foto op hout gaat bestellen. Zo weet je zeker dat de foto helemaal naar wens is.

Een foto op hout afdrukken kan tegenwoordig op verschillende materialen. Een foto geprint op hout is een originele en bijzondere manier om je mooiste herinneringen als wanddecoratie op te hangen. Een foto op hout past daarnaast perfect in een landelijk interieur.

Hoe bestel ik een foto op hout?

Stap 1. Kies het juiste formaat en materiaal.
Stap 2. Plaats je foto in de online editor.
Stap 3. Plaats de bestelling.
Stap 4. Vul je verdere gegevens in
Stap 5. Betaal gemakkelijk via o.a. Ideal
Je product gaat in productie en binnen enkele dagen ontvang je jou unieke foto op hout.

 

NU BEGINNEN MET ONTWERPEN

Op welke houtsoorten kan dat dan?

Bij EigenFotoOpHout kan je kiezen tussen Vuren planken en Multiplex paneel. Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Multiplex is een gladde houtplaat met een fijne houtstructuur. Multiplex is een plaatmateriaal van licht hout met een licht gevlamde tekening. Door deze eigenschappen is Multiplex uitermate geschikt voor het afdrukken portretfoto’s
• Afbeelding gedrukt op een hele plaat, geen naden
• Kan een paar noesten bevatten
• Biologisch FSC gekeurd hout

Indien voorzien van whitewash:
• Voorzien van een witte onderlaag waardoor kleuren helder worden
• Noesten minder zichtbaar, zeker in portretten

Eigenschappen van vurenhout zijn:
Een foto op vurenhout geeft een robuuste beleving. Het paneel bestaat uit losse planken, vergelijkbaar met steigerhout beleving. Doordat het paneel is opgedeeld in losse planken met noesten is dit minder geschikt voor portretten, noesten komen willekeurig door het beeld. Vurenhout is uitermate geschikt voor natuurfoto’s of landschapsfoto’s.Vurenhout

• Bestaande uit meerdere houtenlatten
• Vurenhout heeft een natuurlijk uitstraling
• Weinig verkleuring
• Biologisch FSC gekeurd hout
• Kan noesten bevatten

Indien voorzien van whitewash:
• Voorzien van een witte onderlaag voor een licht resultaat met heldere kleuren
• Noesten minder zichtbaar

Wat is de dikte van het hout?

Voor elk formaat foto op Berkenplex gebruiken wij hout met een dikte van 9 mm en voor elk formaat foto op Vurenhout gebruiken wij hout met een dikte van 20 mm.

Wat is de levertijd van de producten

Je wilt je bestelling natuurlijk snel in huis hebben. Bestellingen worden in drie werkdagen uitgeleverd. In sommige gevallen kan dit afwijken. De bestellingen die in het weekend zijn gedaan, worden de maandag erna in productie gezet. Weekend- en feestdagen worden niet tot werkdagen gerekend. Mocht je zending vertraging hebben opgelopen, dan brengen wij je hiervan op de hoogte. Je kunt jou pakket ook zelf volgen met de Track & Trace code die je van ons ontvangt

Verzenden naar het buitenland
Sorry, op dit moment bezorgen wij alleen in Nederland. We hebben wel de intentie om in de toekomst ook naar het buitenland te versturen. Mocht dit veranderen dan laten wij dit natuurlijk weten via onze nieuwsbrief en onze social kanalen. Blijf ons volgen!

Gratis ophangsysteem bij je foto op hout

Jouw foto op hout leveren wij met een gratis ophangsysteem, dit ophangsysteem bevestig je zelf makkelijk aan jouw foto op hout. Zo kun je zelf kiezen op je jouw nieuwe wanddecoratie wilt ophangen of ergens op wilt zetten.

Ga vandaag nog aan de slag en ontvang binnen enkele dagen je bestelde product!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van alle producten zijn helemaal GRATIS! Wij verwerken de verzendkosten standaard al in de prijs van de producten en zo kom jij achteraf niet voor verrassingen te staan. Dat is fijn!

Wij hebben soms een actie waar jij gratis een houten paneel van 30 x 20 cm (staand of liggend) kan bestellen. De verzendkosten bedragen dan €6,95, omdat de verzendkosten dan niet verwerkt worden in de prijs van de producten. Wil je geen verzendkosten betalen? Voeg nog een ander product toe aan je winkelwagen en de verzendkosten zijn GRATIS!

tevredenheidsgarantie

Garantie en klachten

Garantie, hoe zit dat nou eigenlijk?

Wij vinden het belangrijk dat jij blij wordt (en blijft) van EigenFotoOpHout en tevreden bent met onze producten. Mocht je, ondanks onze uiterste zorg, ontevreden zijn over onze producten en/of dienstverlening? Laat het ons weten op hallo@eigenfotoophout.nl!
We zullen er dan alles aan doen om je alsnog blij te maken ;-).

De garantie en garantieperiode zijn conform de wettelijke rechten van de consument. Mocht er buiten deze periode een klacht ontstaan, laat het ons dan weten. Wellicht vinden we samen een oplossing.

Wij willen jou een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Hiermee geven we aan dat wij er alles aan zullen doen om jou als klant wél blij te maken, mocht je niet tevreden zijn over je product.

Goed om te weten:

Bewaar je factuur goed. Zonder factuur kunnen we geen klacht behandelen.

Help! Ik heb een beschadigd product ontvangen, wat nu?

Sorry, sorry, sorry, maar… ‘No worries’! We gaan dit samen met jou oplossen. Stuur direct even een mailtje naar hallo@eigenfotoophout.nl of bel naar onze enthousiaste klantenservice. We gaan er voor zorgen dat je zo snel mogelijk een passende oplossing krijgt aangeboden. Omdat onze producten op Onze producten worden op maat voor jou gemaakt. Jij hebt de foto geuload samen met de keuzes die je maakt in onze editor, daarmee zijn deze producten uitgesloten van het herroepingsrecht.

Voor verdere vragen kan je bellen met 058 76 20 806

Contactformulier

5 + 7 =